Hyvä keittiösuunnittelu kestää elämää

Keittiö on kotien eniten käytössä oleva tila. Siksi sen suunnittelu on intohimoni. Olen kasvanut puuron- ja pullantuoksuisessa keittiössä. Seurailin pikkutyttönä mielelläni äitini hääräilyjä kotimme kuhinakeskuksessa ja tartuin tomerasti itsekin keittiövälineisiin. Huomasin jo varhain, että keittiössä pitää olla tilaa pullatalkoiden pystyyn pistämiseksi.

Ensimmäistä kotia mieheni kanssa rakentaessamme, minussa heräsi suunnittelija. Taidot ovat karttuneet ja kokemus kasvanut sittemmin neljän talonrakennusprojektin ja parin kerrostalohuoneiston remontoinnin myötä. Olen asiantuntija kodin kalusteratkaisuissa, sillä kolme lasta kasvattaneena tilojen toimivuus tuli testattua joka kantilta. Lapsiperheiden arjessa hyvin suunniteltu eteinen, WC, kodinhoitotila ja muunneltavat säilytysratkaisut nousevat arjen sujuvoittajiksi. Monessa perheessä rakkaat lemmikkieläimet asettavat kalusteratkaisuille omat haasteensa. Keittiö ja kodin kalusteet kestävät parhaimmillaan aikaa ja ovat muunneltavissa elämäntilanteen mukaan.

Avuksesi kokemusta ja ammattitaitoa

Onnistunut keittiö on omistajiensa näköinen ja oloinen kaikkia yksityiskohtia sekä kalusteita myöten. Keittiön toimivuus punnitaan päivittäin arjessa. Lähtökohtani hyvässä kokonaissuunnittelussa on aina riittävän tarkka tarvetarkoitus. Keittiö on tarkoitettu viihtyisäksi ja toimivaksi. Siksi kaiken pitää toimia tehokkaasti ja ergonomisesti. Tasokkailla materiaaleilla varmistetaan kalusteiden kestävyys arjessa. Väreillä ja rohkealla eri tyylien yhdistelemisellä syntyy omaleimaisuutta ja yksilöllisiä ratkaisuja. AINA-kalustevalikoiman runsaat vaihtoehdot takaavat sen, että sinun ei tarvitse tehdä valintaa käytännöllisen ja kauniin välillä.

Trendikästä, klassista vai retrolla maustettua?

Aidot materiaalit ja pienet yksityiskohdat tekevät keittiön, WC:n tai kodinhoitohuoneen kalustekokonaisuudesta aistikkaan ja tyylipuhtaan. Kalusteet ovat näkyvä osa kotisi sisustusta. Kun suunnittelet uutta tai remontoit vanhaa, niin olemme apunasi. Meiltä voit tilata kattavan suunnittelu- ja asennuspalvelun avaimet käteen -periaatteella tai valitsemasi kalusteet osina.

Meille onnistunut lopputulos on sydämen ja tahdon asia!