Asiakastapaaminen – kotonasi tai myymälässä

Ottaessasi meihin yhteyttä, sovimme sinulle tapaamisen helposti ja nopeasti. Riittävän tarkka toiveiden ja tarpeiden kartoitus takaa parhaimman lopputuloksen ja auttaa suunnittelijaa löytämään kaluste- ja ratkaisuvaihtoehtoja pieniin ja suuriin haasteisiin, olitpa uusimassa tai remontoimassa. Ammattilaisen tekemä oikea tilamitoitus paikan päällä on yksi onnistuneen lopputuloksen kulmakivistä. Keskity unelmiisi, me varmistamme niiden toteutumisen.

Suunnittelu ja aikataulut

Maksuton suunnittelupalvelumme auttaa sinua löytämään toimivimmat ratkaisut ja parhaat materiaalit kodin keittiö-, WC- tai kodinhoitohuoneen kalusteiden hankinnoissasi. Perehdymme tarpeisiisi ja toiveisiisi tositarkoituksella. Meille hyvä suunnittelu on toimintamme tärkein asia ja osa palvelulaatuamme. Suunnitelma, aikataulu ja kaikki palvelukokonaisuuteen liittyvät asiat käydään yhdessä läpi, jotta voit varmistua onnistuneesta projektista.

Asennus 2 vuoden laatutakuulla

Aidan asennuspalvelun avulla varmistat nopean ja tehokkaan kalusteasennuksen ja remontoinnin kokeneiden ammattilaisten toteuttamana. Meillä aikataulu ja työn laatu pitävät. Asennukseemme kuuluu 2 vuoden tehdastakuu. Tarvittaessa myös puramme ja kierrätämme vanhat kiintokalusteet. Arvostamme sinun kotiasi ja sovittuja aikatauluja. Siksi siivoamme jälkemme niin, että pääset nauttimaan kotisi uusista kalusteista ja uudesta viihtyisästä ilmeestä.

AINA keittiörahoitus

Joustava rahoitus auttaa unelmien toteuttamisessa ja mahdollistaa laadukkaat, kestävät ja ekologiset valinnat.

  • rahoitus 1000 – 30 000 €
  • ensimmäinen kuukausi ilman korkoa ja kulua
  • edullinen korko OP-prime + 6,95 %

(KSL:n mukaisesti laskettava todellinen vuosikorko esimerkiksi 10 000 € kertaluotolle 42 kk:n laina-ajalla on 8,76 %, kun nimelliskorko on 7,30 %. Luottohinta on 11 555,69€. (Tilanne 10/2017). Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki)

  • laskutuspalkkio 7 €/kk
  • ei luotonperustamismaksu, ei uutta luottokorttia
  • voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
  • rahoituksen korot verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta
  • rahoitus kerryttää Osuuspankin omistajajäsenille OP-bonuksia

Hae luottopäätöstä.

Palvelukokemuksesi auttaa meitä kehittämään toimintaamme

Sinä olet paras asiantuntija kertomaan, miten kokonaispalvelu ja kaikki tarvittavat yksityiskohdat sujuivat – olimmeko lupauksemme mittaisia? Teemme Kaluste Aidassa päivittäin työtä sen eteen, että palvelumme ja onnistumisemme on parasta laatua. Siksi kuuntelemme sinua herkällä korvalla ja kunnioitamme mielipidettäsi. Otamme sinuun yhteyttä noin kaksi viikkoa asennuksen/remontin jälkeen ja tiedustelemme oletko varmasti tyytyväinen yhteistyöhön.